Taşkonaklar Kapadokya Balayı Paketi

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Taşkonaklar binlerce yıllık Kapadokya tarihini derinden hissedeceğiniz alışılmışın dışında mağara konsepti ve geleneksel taş odaları ile kaliteli konaklama hizmeti vermektedir. Bizim ayrıcalığımız dostlarımızdan biri olarak gördüğümüz misafirlerimize kendilerini özel hissettirebilmek için samimi bir ortam sunmaktır. Kapadokya’nın en güzel manzarasına sahip birbirinden güzel dekore edilmiş odaları ile Taşkonaklar Kapadokya Balayı Otelleri olarak en fazla tercih edilen oteldir. Taşkonaklar’ın balayı süiti mutlu bir evliliğe adım atan çiftlerimiz için özel olarak tasarlanmıştır. Muhteşem manzaralı odaları ve sürpriz seçenekleri ile en üst düzeyde romantizm dolu dakikalar yaşayabilirsiniz. Uçhisarın en güzel oteli Taşkonaklar da unutulmaz bir balayı geçirmek ve erken rezervasyon fırsatlarımızdan yararlanmak için sitemizin ana sayfasında yer alan rezervasyon bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Taşkonaklar Kapadokya Özel Balayı Paketi

Kapadokya’da bulunduğunuz her anın tadını çıkarmanızı sağlayacak Taşkonaklar otelimizde güzel anlarını ölümsüz kılmak isteyen çiftlerimiz için sunduğumuz Kapadokya balayı paketi özel sürprizlerle doludur. Taşkonaklar otelimizde çiftlerimize özel jakuzili ve teraslı odalar, krallara ve kraliçelere layık Nespresso kahve ikramı, özel banyolar bulunmaktadır. Ayrıca otelimize geldiğinizde otelimizin aktiviteleri ile balayınıza apayrı renkler katabilirsiniz. Balon turları, binicilik, yürüyüş turları, kültür ve arkeoloji turları, Jeep-Safari organizasyonları, günbatımında piknik gibi aktiviteler sırasında harika fotoğraflar çekip tatil anılarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz. Bütün bunlara ek olarak leziz Türk yemeklerinden oluşan menümüze sahip restoranlarımızda dâhil olmak üzere ihtiyacınıza uygun bütün isteklerinizi karşılayabileceğiniz eşsiz bir balayı tatili Taşkonaklar’da sizi beklemektedir.

Neden Taşkonaklar Otelini Tercih Etmelisin?

Taşkonaklar Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini doyasıya çıkarabileceğiniz birbirinden özel bir şekilde dizayn edilmiş süit ve odaları ile muhteşem bir aile ortamı vaat etmektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerimiz ve güler yüzlü personelimiz ile sizin için her zaman daha iyi hizmet vermek için yenilenmekteyiz. Türkiye’nin dokusu neredeyse hiç bozulmamış ilk mağara konseptli otellerinden biri olan Taşkonaklar Uçhisarın tarihi dokusunu yaşatan ender bir oteldir. Burada yaşayacağınız unutulmaz anlar ve alacağınız keyif bizim için en önemlisidir. Kişiye özel olarak tasarlanmış odalarımız, keyfinize keyif katacak ve kendinizi özel hissettirecek ikramlarımız ile Kapadokya’nın en güzel balayı otelinde sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar