Slimflex Korniş Sistemleri

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Perde, yapıların mahremiyetini sağlayan en önemli unsurdur. Perdelerin takılmasını sağlayan mekanizmalar korniş olarak adlandırılır. Genellikle tavana monte edilen bu mekanizma farklı geçiş aralıklarıyla birden fazla perdenin rahatça konumlanmasına yardımcı olur. Her mekana uygun korniş modelleri bulunmakta ve farklılaşmaktadır. Slimflex farklı alanlar için tasarladığı perde rayı sistemleriyle sektörün önde gelenleri arasındadır. Tüm mekan tiplerini düşünerek üretim gerçekleştiren firma, kullanımı kolay ve görsel olarak estetiklik amaçlayan ürünleriyle piyasada yerini sağlamlaştırmıştır.

Slimflex Korniş Modelleri

Klasik, yenilikçi ve kartonpiyerli kornişlerle her mekana uygunluğu amaçlayan firma, satışını gerçekleştirdiği perde kornişi aksesuarlarıyla da bütünlüğü sağlamayı amaçlamaktadır. Klasik kornişler arasında yer alan SX hem duvara hem tavana monte edilebilme özelliğe sahiptir. Kullanılan kaliteli malzeme kornişin taşıyabileceği perde yükünü arttırmaktadır. Böylece fon ve tül perdeleri düşecek mi korkusu yaşamadan sorunsuz takabilirsiniz. PVC ve Alüminyum seçenekleri ile farklı alanlarda kullanıma da imkan tanır.

Slimflex bünyesinde yer alan yenilikçi kornişle yalnızca köşelerden perde asabilme geleneğini sona erdirmiştir. Ortadan perde asmaya imkan tanıyan ürün, hareket kısıtı yaşamadan tek başına kolaylıkla perde asmanıza imkan tanır. Sadece tavana monte edilme özelliği güvenliğiniz için gereklidir. Bu ürün de iç ve dış mekan kullanımına uygun olacak şekilde iki farklı materyalle tasarlanmıştır. Kendinden kartonpiyerli yapısıyla estetik duruş sağlayan Bella kartonpiyerli korniş farklı özellikle kullanıcıya sunulmuştur. Kendinden panolu olması ve boyanabilir özellikli yapısı mekanlarda farklılık sevenler tarafından sıkça tercih edilmesine neden olmaktadır.

Neden Slimflex ?

Firmanın satışını gerçekleştirdiği tüm ürünlerde kaliteli malzemeler kullanılmaktadır böylece uzun ömürlü bir kullanım sunmak amaçlanmaktadır.  Tüm korniş çeşitleriyle beraber kolay montajı sağlamak ve perde asmak için gerekli olan ürünlerin de satışını yapan Slimflex, kullanıcıları gerekli tüm konularda bilgilendirmektedir. Şuan önemli iki yapı markette satışı gerçekleştirilen kornişlerin tüm ülke geneline verilen bayiliklerle farklı yerel ve ulusal yapı marketlerde satılması amaçlanmaktadır Muadillerinden farklı olan marka, yenilikçi bir bakış açısıyla korniş üretimi gerçekleştirmektedir. Kolay montaj ve kolay perde takılmasını amaçlayarak kullanıcının yanında olan Slimflex, 1966’dan bu yana kendini geliştirerek Türkiye korniş üretiminde önemli sıralara yükselmiştir.

Korniş çeşitlerine dair aklınıza takılan sorulara yanıt bulmak,  satış noktalarını öğrenmek, bayilik ve bayi olma koşulları hakkında bilgi almak için slimflex sitesi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar