PUBG Mobile Çılgınlığı Tüm Dünya’yı Sarıyor

PUBG Mobile Çılgınlığı Tüm Dünya’yı Sarıyor

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Son yıllarda dünya genelinde en çok oynanan oyunlardan biri olan PUBG, kendine has bir kitleye hitap ediyor. Her yaş grubundan kadın ve erkek kullanıcıların büyük ilgisi ile karşılaşan PUBG Mobile’ın hem mobil cihazlarda hem de bilgisayarda oynanabiliyor. Sürekli gelen güncellemelerle oyuncu kitlesinin ilgisini her zaman için üzerinde tutmayı başaran PUBG’nin üç farklı versiyonu bulunuyor. PUBG’nin mobil cihazlarda kullanılan mobil sürümü, bilgisayarlarda desteklenen PC sürümü ve yine bilgisayarda desteklenmekle birlikte daha düşük grafik özelliklerine sahip olduğu   bilinen PUBG Lite versiyonları arasından oyuncular istediklerini seçebiliyorlar. Oyunun popülaritesindeki artış biraz da bu kadar farklı versiyonlara sahip olmasından kaynaklanıyor.

PUBG oyuncuları, oyunun versiyonlarının tümünde oyun içi sesli konuşma özelliğinden yararlanabiliyorlar. Böylece hem oyunlarını oynarken hem de sohbet edebiliyorlar. Popülerliği giderek artan bir hayatta kalma oyunu olan PUBG oyununun başlangıcında, tüm oyuncular lobide toplanıyorlar. Oyunun başlamasıyla birlikte uçakta yerini alan oyuncular seçilen haritayı boydan boya geçen uçaktan istedikleri bölgeye atlıyorlar. Haritada düştükleri bölgede bulunan evlerde, depolarda yer alan silahları ve mühimmatları alıp düşmanları ile en iyi şekilde mücadele etmelerini sağlayacak donanıma sahip olmayı hedefliyorlar. Haritanın farklı yerlerinde düşmanları ile karşılaşan oyuncular bu Survivor oyununda hayatta kalan tek isim olmak için mücadele ediyorlar.

PUBG Mobile UC Nasıl Alınır?

Dünya genelindeki milyonlarca PUBG oyuncusu, oyun içerisinde sanal para olarak kullanılan UC ile oyun içi pek çok alıp yaparak rakiplerine karşı avantajlı duruma geçebiliyorlar. Bu nedenle pubg mobile uc hilesi apk kullanıp istedikleri kadar UC sahibi olmak istiyorlar. PUBG Mobile UC hilesi yapmak ve sınırsız UC sahibi olmak için Tablet Adam üzerinden işlem yapabiliyorlar.

Ücretsiz oyunlar kategorisinde dünya genelinde en çok kullanıcıya sahip olan PUBG’de oyun içerisinde kullanılan sanal para UC ile silahlat, kıyafetler ve birbirinden farklı ekipmanlar satın alınabiliyor. Kullanıcılar UC’leri para vermek satın alabiliyorlar. Ancak Tablet Adam web sitesi üzerinden PUBG Mobile UC hilesi indiren oyuncular bu özelliklere herhangi bir para ödemeden erişebilme şansını elde edebiliyorlar.

PUBG Mobile Lite, PUBG Mobile’ın daha küçük boyutlu ve daha az RAM’e sahip cihazlarla uyumlu sürümü olarak biliniyor. Unreal Engine 4 ile inşa edilen PUBG Mobile Lite dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip bulunuyor. Hızlı tempolu maçlara sahne olan PUBG Mobile Lite oyununda daha küçük bir harita olsa da en az PUBG Mobile kadar heyecan verici mücadelelere sahne oluyor. Oyun içinde yer alan winnerpass, silah skini, araba skini ve daha pek çok satın alımı gerçekleştirmek için PUBG Mobile Lite oyununda BC olarak adlandırılan sanal oyun parası kullanılıyor.

PUBG Mobile Lite oyunu için çıkarılan birkaç genel hile bulunmakta olup büyük bir kitleye erişmeyi başaran oyunda, oyuncuların büyük bir bölümü bu tarz hilelerden yararlanmayı tercih ediyorlar. Çoğunlukla oyun parası ve nişan alma hilesi olarak adlandırılan PUBG Mobile Lite hilelerinde sınırsız otomatik nişan alma, aimbot ve anti ban özellikleri de bulunabiliyor.

Tablet Adam PUBG Oyuncularının Vazgeçilmez Adresi Olmaya Devam Ediyor

Tablet Adam uzun yıllardır sektörde hizmet vermekte olan bir marka olarak her zaman için kullanıcılarının oyun zevkini artırmayı hedefliyor. Yüksek kalitedeki hizmetlerinin yanı sıra yenilikçi anlayışı ile de ön plana çıkan Tablet Adam oyuncuların PUBG Mobile UC hilesi ve PUBG Mobile Lite BC hilesi ihtiyaçları için başvurduğu ilk adres olmaya devam ediyor.

PUBG Mobile UC hilesi sahibi olmak isteyen oyuncuların öncelikle eğer mobil cihazlarında henüz bulunmuyorsa PUBG Mobile oyununu indirmeleri gerekiyor. Ardından tabletadam.com web sitesindeki oyun indir kategorisindeki, PUBG Mobile UC hilesini hemen indir butonuna tıklayarak indirebiliyorlar. Android işletim sistemine sahip cihazlarda, APK dosyası indirilmeden önce “bilinmeyen kaynaklara izin ver” seçilmediği takdirde hile aktif hale gelmiyor. Bu işlemin ardından APK dosyasına tıklanarak kolaylıkla kurulum yapılabiliyor. Kurum ya da hilenin çalıştırılması aşamasında sorun yaşandığı takdirde kullanıcılar Tablet Adam web sitesinde bulunan kurulum videosunu izleyip tüm adımları uygulayarak sorunu çözümleyebiliyorlar. PUBG Mobile Lite BC hilesi kurulumu yapacak kullanıcıların da aynı süreçleri tamamlamaları gerekiyor.

Oyun içi ekipmanların alınması için PUBG Mobile Lite BC hilesi son derece büyük önem taşıyor. Oyun içerisindeki karakterlerin özelleştirilmesini sağlayan ekipmanlar bu sanal paranın kullanılması ile alınabiliyor. Oyuncular sanal para harcayarak aldıkları silah, kıyafet gibi ürünlere son derece büyük ilgi gösteriyorlar. Tablet Adam PUBG Mobile Lite BC hilesi ile kullanıcılar oyun içerisindeki ekipmanları ve kıyafetleri herhangi bir ücret ödemeden satın alma imkanını elde edebiliyorlar. Tablet Adam güvenilirliği ve kaliteli hizmetleri ile ön plana çıkan bir site olduğundan bu avantajlardan yararlanmak ve oyun zevkini artırmak isteyen kullanıcıların ilk tercihi haline gelmeye devam ediyor.

TabletAdam’ı Ziyaret Etmek İçin : https://tabletadam.com/

 



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar