Türkiye’de implant fiyatları

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Türkiye’de implant fiyatları konusu özellikle yurtdışında yaşayan implant hastaları tarafından çok merak edilen ve araştırılan bir konudur. Yurtdışında yaşayıp da ülkemizde implant tedavisi olmak isteyen hastaların daha çok ağırlıklı olarak ilgilendiği konu hakkında bazı bilgilendirmeler yapmak istiyoruz.

Daha önce de bazı yazılarımızda belirttiğimiz gibi implant fiyatlarının kesinlikle hastanın çene röntgenine bakıldıktan sonra muayene edildikten sonra belirlenmesi gerekmektedir. Yurtdışında implant tedvisinin ve diş hekimi ücretlerinin ülkemize göre çok daha pahalı olduğu bilinen bir konudur.

Bu yüzden heryıl sayısız hasta diş tedavileri için ülkemizi tercih etmektedir. Özellikle implant tedavisi için ülkemizi tercih eden hastalar gelmeden önce haklı olarak implant fiyatlarını araştırıyorlar. İmplant fiyatları 2018 yılında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi muayene olduktan sonra belirlenmelidir.

Türkiye’de implant fiyatları

Prof.Dr. Ömer Kutay istanbul Nişantaşında bulunan implant center isimli kliniğinde yurtdışında yaşayan sayısız implant hastasını tedavi etmektedir. Kliniğimizde muayene ücreti alınmamaktadır.

Prof.Dr. Ömer Kutay yaklaşık 30 yıldır nişantaşında ki kliniğinde hastalarına tedavi hizmetleri sunmaktadır.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar