Türk Televizyonlarının En Çok Takip Edilen Kanalları

Türk Televizyonlarının En Çok Takip Edilen Kanalları

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Türk televizyonlarında en çok takip edilen pek çok kanal bulunuyor. Özellikle Kanal 7, kanal D, ATV, TV8 gibi kanallar yayınlanan bazı programlar ve dizileri ile ön plana çıkıyor. Hem seyirci hem de sosyal medya kitlesinde yer alan belli başlı diziler bulunuyor.

Emanet

Emanet dizisi yıllardır, güzel bir izleyici kitlesi ile yayınlanmaya devam ediyor. Dizi gerek oyuncuları gerek senaryosu ile oldukça ilgi çekiyor.

Seher isimli genç bir kız, yaşlı babası ile birlikte yaşıyor. Seher oldukça alçakgönüllü, mütevazı ve güzel bir kızdır. Seher’in Kırımlı bir aileye gelin giden ablası vefat eder. Bu ölümle sarsılan Seher, beş yaşındaki yeğeni Yusuf’a sahip çıkmak zorundadır. Fakat bu konuda Seher’in karşısına pek çok zorluk çıkacaktır. Çünkü Yusuf’un amcası Yaman Kırımlı yeğenini kimseye vermek istemez. Yaman Kırımlı katı kuralları ile bilinen, pek çok kişinin çekindiği biridir. Seher masumiyeti ve sabrı ile bu aileyle mücadele eder. Fakat aynı zamanda bu aile ile ilgili büyük bir sır ortaya çıkacaktır. Bu sırada Yaman ve Seher ise kalplerinde büyük bir emanet büyütmeye başlar. Kanal 7’de yayınlanan dizi uzun yıllardır başarılı şekilde yayınlanmaya devam ediyor.

Yemin

Reyhan, kırsal kesimde yetişmiş genç, güzel ve terbiyeli bir kızdır. Annesinin ölümü ile hem öksüz hem de yetim kalır. Fakat bir gün Reyhan’ın hayatı tamamen değişir. Hikmet Tarhun, Reyhan’ın manevi dayısıdır. Ayrıca ülkenin sayılı zenginleri arasında yer alan Hikmet Tarhun, Reyhan’ın oğlu Emir’le evlenmesini ister. İlk başta Reyhan bu teklifi geri çevirir. Fakat Hikmet’in herkesten gizlediği hastalığını öğrenince, minnet borcundan dolayı bu teklifi kabul eder. Fakat Hikmet Bey’in eşi Cavidan Hanım, oğlunu taşralı bir kızla evlendirmek istemez. Bu yüzden Reyhan ve Emir evlendikten sonra onları ayırmak için türlü türlü planlar yapar. Aynı zamanda Emir’in yakın arkadaşı Cemre, Emir’e takıntılı derecede âşıktır.

Zaman içinde Emir ve Reyhan birbirine âşık olur. Buna rağmen Cemre ve Cavidan onları ayırmaya çalışmaktan hiç vazgeçmez.

Yemin dizisini kanal 7 canlı olarak izleyebilirsiniz.

Sadakatsiz

Sadakatsiz dizisi son dönemde en çok ilgi çeken ve izlenen diziler arasında yer alıyor.

Dizinin konusu, kocasının kendisini aldattığını Asya isimli güçlü bir kadını anlatıyor. Asya yıllardır başarılı bir doktor olarak, çekirdek ailesiyle birlikte yaşıyor. Oldukça kusursuz bir hayata sahip olan Asya, yakın dostlarının bile kıskandığı bir kadındır. Mutlu bir hayat süren Asya bir gün kocasının atkısında saç teli görür. Sonrasında ise kocasının onu aldattığından şüphelenmeye başlar. Bir gün kocası Volkan’ın ofisinde, ondan uzun süredir gizli kullandığı telefonunu bulur. Uzun süredir kocasının onu aldattığını öğrenen Asya büyük hayal kırıklığı yaşar.

Sadakatsiz dizisi oldukça ilgi çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile Kanal D’de yayınlanıyor.

Camdaki Kız

Camdaki kız dizisi gerçek bir yaşam hikâyesi olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanmıştır.

Nalân, anneanne ve dedesini, anne ve babası bilerek büyüyor. Bunun nedeni ise ailenin yaşadığı utanç verici bir durumdan kaynaklanıyor. Nalân yıllar sonra güzel bir mimar olduğunda, zengin bir iş adamının oğlu ile evleniyor. Sedat Koroğlu, çapkın, ailesini sürekli utandıran biridir. Sırf bu huylarının az da olsa değişmesi için ailesi tarafından Nalân’la evlendirilir. Evlendikten sonra hayatlarına giren şoför Hayri ile Nalân’ın hayatında çok farklı bir dönem başlayacaktır.

Camdaki kız dizisini kanal d canlı olarak izlenebilirsiniz.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar