Tiktok’ta Para Hesaba Ne Zaman Geçer?

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Tiktok’ta para hesabıma ne zaman geçer; elde ettiğiniz kazançlarınız ortalama olarak 12 ila 15 gün içerisinde tanımlı olan banka hesabınıza aktarılacaktır.

Akımları, seslendirmeleri ve çeşitli özellikleri nedeniyle günümüzde dikkat çekmeyi başarmış olan Tiktok platformunda kullanıcılar canlı özellik sayesinde kazanç elde edebiliyor. Elde edilen kazançların ise uygun koşullarda çekimlerin yapılması sağlanacaktır. Tiktok beğeni hilesi benzeri etkileşim paketleri sayesinde kullanıcılar kazanç elde etme fırsatlarını artırıyor.

Tiktok’ta Para Nasıl Kazanılır?

Tiktok platformunda para kazanmak isteyen kişilerin uygulaması gereken adımlar kolaydır. Öncelikle kişilerin 1.000 abone sayısına ulaşması gerekir. Burada kullanıcıların yeterli olarak abonelerinin olmaması halinde canlı yayın açma ve kazanç elde etme fırsatı bulunmayacaktır.

Bu nedenle de kullanıcılar YouTube abone hilesi gibi takipçi sayılarını artıracak olan hilelerden yararlanıyor. Böylece belirli kullanıcı sayısının daha hızlı şekilde ulaşarak canlı yayın özelliğinden yararlanma şansını elde edersiniz.

Canlı yayın açıldığında ise yayınınızı takip eden kişiler belirli miktarlarda sahip olan hediyeler gönderir. Bu hediyeler genellikle jeton satın alması üzerinden yapılıyor. Jetonların fiyatları da değişiklik gösteriyor.

Bazı jetonlar 0,50 TL gibi düşük tutarlara sahipken bazı jetonlar 6.000 TL miktarına kadar ulaşabiliyor. Jetonlar aracılığıyla elde edilen kazançlar ise kişilerin hesabında birikiyor.

Kazanılan Para Nasıl Çekilir?

Canlı yayın açarak belirli bir miktar kazanç elde etmeyi başarmış olan kişiler bu kazanç tutarını para çekme olarak alabiliyor. Tiktok izlenme hilesi tarzındaki ekstra size daha fazla kazandıracak özelliklerden yararlanmanız halinde daha kısa sürede daha fazla çekim işlemi sağlayabilirsiniz.

Kazanılan paranın çekilmesi için ise uygulanacak olan adımlar şöyledir;

  • Öncelikle kişilerin toplam elde etmiş olduğu bakiyenin 30 $ tutarının üzerinde olması gerekir. Daha düşük tutarda olan toplam bakiyelerinin çekilebilmesi için mutlaka bu tutara tamamlanması önemlidir.
  • Tiktok hesabınıza giriş yaparak buradan ayarlar bölümüne Ulaşım sağlamalısınız.
  • Bu alanda çekim işleminin yapılabilmesi için ödeme limitlerini ve bakiyeleri görebilirsiniz.
  • Bakiye bölümüne girilmesi ile karşınıza açılan seçeneklerden canlı yayın hediyeleri bölümüne tıklamalısınız.
  • Burada karşınıza açılan bak yerinizden 30 $ üzerinde olması halinde banka bilgilerinizi girerek çekim talebinizi oluşturursunuz.

Böylece kullanıcılar sosyal medya üzerinden elde etmiş olduğu kazançları çekerek günlük hayatında kullanabilir.

Para Ne Zaman Hesaba Geçer?

Yapılan para çekme işleminin ardından yalnızca hesabınıza paranın yönlendirilmesi sağlanacaktır. Bunun için ortalama olarak 12 ila 15 gün beklenmesi gerekebiliyor. Ancak kimi zaman daha kısa sürede ödemelerin yapıldığı da görülebiliyor.

Daha fazla kazanç elde ederek kazançlarınızı tek seferde çekmek bekleme sürenizin daha kısa olmasına yardımcı olacaktır. Free Instagram followers tarzında ücretsiz takipçi sağlayan sitelerden Tiktok hesabınıza özel hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Para çekme işleminiz hesabınıza aktarılırken hala canlı yayın açarak kazanç elde etmeye devam edebilirsiniz.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar