Side Otelleri Ziyaretçilerinin Beklentilerini Karşılar mı?

Side Otelleri Ziyaretçilerinin Beklentilerini Karşılar mı?

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Yaz tatili denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden birisi de Antalya! Antalya; Türkiye’nin turizm başkenti olmasından dolayı oldukça değerli! Akdeniz’in en güzel şehri olarak bilinen Antalya; her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.

Siz de tatilinizi Antalya’da yaparak son derece doğru bir karar verebilirsiniz. Bu noktada, yolunuzun Side’ye düşmesi gerektiğini ifade edebiliriz. Yazımız sayesinde hem Side’de ne yapılır hem de en iyi Side otelleri hangileridir sorularına cevap bulabilirsiniz. Hadi başlayalım!

Side Hakkında Bilinmesi Gerekenler!

Side; coğrafya derslerinden aşina olduğumuz üzere Antalya’nın en büyük ilçelerinden birisidir. Burada zannettiğinizden daha çok turistik tesis yer alır. Ayrıca, beş yıldızlı Side otelleri de bulunur. Side’nin nüfusu; tahmin edebileceğiniz gibi bilhassa yaz aylarında buraya gelen yerli ve yabancı turistler sayesinde artar. Side; ulaşımı oldukça kolay bir ilçedir. Siz de Side’de tatil yapmak istiyorsanız ilk olarak Antalya’ya gelmelisiniz. Havayolu veya karayolu ile Antalya’ya geldikten sonra şehir merkezine 75 km uzaklıkta bulunan Side’ye ulaşabilirsiniz. Hatta, Antalya Otogarı’ndan kalkan minibüsler sayesinde kendinizi yalnızca yirmi dakikada Side’de bulabileceğinizi bilmelisiniz.

Şimdi de Side gezilecek yerler hakkında bilgi verelim! Side; hem tarihi hem de turistik değerleri ile dikkat çeken bir ilçe! Side; geçmişten bu yana birçok medeniyete ev sahipliği yapmasıyla farkını ortaya koyuyor. Özellikle Side Antik Kenti’nin mutlaka görülmesi gereken bir yer olduğunu ifade edebiliriz. M.Ö yedinci yüzyıla ait öğeler taşıyan Side Antik Kenti; tarihe meraklı insanlar için harika bir seçenek olabilir. Bunun yanı sıra, Side Antik Tiyatrosu, Manavgat Şelalesi, Apollon Tapınağı ve daha birçok yeri de gezip görmeden kesinlikle Side’den dönmemelisiniz.

En İyi Side Otelleri

Side otelleri; insanların beklentilerine ve bütçelerine hitap ediyor. Side’ye geldiğiniz takdirde konaklama konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Bilhassa bütçenize uygun bir otel bulmakta zorlanmayacaksınız.

  • Voyage Sorgun: Ultra her şey dahil konseptinde hizmet veren bu otel beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacak. Konforlu ve lüks imkanlar sunan Side otelleri arasında yer alır. 87 bin m2’lik alana yayılmış olan bu otelde tabiri caizse yok yok! Tenis kortundan tutun da spor salonuna ve yüzme havuzlarına kadar müşterilerin aradığı her bir detaya yer verilmiş.
  • Barut Hemera: Denize sıfır Side otelleri arasında yer alır. Kendisine ait 80 metre uzunluğunda bir kum plajı vardır. Bilhassa çocuklu aileler için uygun bir yerdir.
  • Acanthus Cennet Barut Collection: Adından da tahmin edilebileceği üzere cennetten farksız bir yerdir. Konuklarının rahatı ve konforu adına gerekli olan her bir detay düşünülmüştür. A La Carte restoranları, barları, yüzme havuzları derken birçok hizmet vaat eder. Ayrıca, odaların her birisinde klima, televizyon, dinlenme alanı, elektrikli su ısıtıcısı ve daha birçok şey bulunur.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar