PDF Birleştirme, PDF Nasıl Birleştirilir?

PDF Birleştirme, PDF Nasıl Birleştirilir?

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Yaygın olarak kullanılan doküman çeşitlerinden biri olan Pdf yani Portable Document Format tüm cihazlarda kolayca erişilebilecek şekilde düzenlenir. Günlük yaşamda belgeleri banka dekontları, bildirgeler ve daha pek çok alanda kullanılan bu dosyalarda işlem yapılacağında Adobe Acrobat kullanılır. Özellikle pdf birleştirme yapmak isteyen kullanıcılar Adobe Acrobat kullanarak birden fazla pdf dosyasını tek bir pdf dosyasında birleştirebilirler. Bu işlemi yapmak için pdf birleştirme işlemi yapmaya yardımcı olan Google Chrome eklentisi ya da ücretsiz online çevirisi small pdf kullanılabilir.

İsteyen kullanıcılar pdf dosyalarını rahatlıkla düzenleyebilir. Bunun için en elverişli uygulama Adobe Acrobat Reader DC olacaktır. Bu yazılım sayesinde editör üzerinden pdf dosyasında düzenlemeler yapılabilir. Buna alternatif olarak düzenleme için internette yer alan diğer yazılımlar da tercih edilebilir. Fakat gerçek evraklar için bu şekilde düzenleme yapmak mümkün olmayabilir.

PDF Dosyaları Nasıl Birleştirilir?

Pdf dosyalarını birleştirmek için güvenilir internet siteleri de kullanılabilir. Bu tür sitelerin güvenilir olduğundan emin olunduktan sonra siteye dosya yüklemesi yapılır. Ana sayfada ilgili bölüme dosya sürüklenerek bırakılır ve eğer dosya çıkarılacaksa bunların da sorası belirlenir. Daha sonra birleştir sekmesine başlanır ve birkaç saniye içerisinde işlem tamamlanır. Birleştirme işlemi bittikten sonra dosya indirmeye hazır hale gelecektir. Bu işlem tüm pdf dosyaları için yapılabilir.

Pdf Dosyalarını Birleştirme

İnternetten pdf dosyalarını birleştirmek isteyen kişilerin mutlaka güvenilir bir site bulmaları gerekir. Özellikle birkaç dakika içerisinde ilgili dosyayı silen ve kayıt altına almayan siteler daha çok tercih edilmektedir. Bu uygulama sitenin gizlilik politikası gereğince yapılmaktadır. Böylece güvenilir bir hizmet olarak ifade edilen pdf birleştirme internet üzerinden ücretsiz olarak sunulur. Birleştirme işlemi öncesinde bazı sitelerde ön izleme imkanının olması kullanıcılar için kolaylık sağlayacaktır.

Tanıtım ve Reklam Ajansı: https://medyatics.com



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar