Oracle Netsuite ERP Çözümleri

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Gelişen teknoloji hayatın her alanında çeşitli kolaylıklar sağlayarak yer edinmeye başlamıştır. Bu durum şirketler gibi geniş hizmet ve faaliyet birimlerine sahip kurumlarda gerçekleşmiştir. Şirketler, farklı birimler ve oldukça fazla insanın olduğu yapılardır. Farklı birimlerin ve farklı faaliyetlerin yönetimi teknoloji ile daha kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Şirketin çeşitli muhasebe, ticaret, risk planlaması, proje planlamaları ve günlük iş faaliyetleri gibi pek çok faaliyeti bulunmaktadır. Bu faaliyetlerin yönetimi ve planlaması yazılımlar ile yapılmaktadır. Bu yazılımlara ERP yazılımları denilmektedir. ERP yazılımları, kurumsal kaynak planlama yazılımları olarak da bilinmektedir.

Sektörde çeşitli ERP yazılımları olmakla beraber yazılımların kalitesinde değişiklikler bulunmaktadır. En iyi planlamadan ve yönetimden faydalanmak için en uygun yazılımın kullanılması gerekmektedir. A&F Dijital Dönüşüm Teknolojileri, bu alanda derin çalışmalar yürüterek en iyi ERP çözümlerini oluşturmak adına çeşitli adımlar atmıştır. Bu amaçla en iyi ERP çözüm yazılımlarından biri olan Oracle NetSuite ile yazılımlarını güçlendirmiştir. Oluşturulan Oracle NetSuite ERP çözümleri ve yazılımları sektörün enleri arasında kendine yer edinmiştir.

En İyi ERP Programları ve Özellikleri

Kurum verilerinin daha verimli bir şekilde yönetilebilmesi için verileri bir sistem üzerinde entegre ederek yönetimi kolaylaştıracak programlar kullanılmaktadır. Bu programlara ERP programları denilmektedir. ERP programları ile kurumların muhasebe, pazarlama, insan kaynakları ve diğer pek çok biriminin faaliyeti sistem içerisinde bir araya getirilmektedir. En iyi erp programları, tüm şirket verilerine, güncel değerlere ve analizlere tam zamanlı olarak kolay bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

Bulut ERP Nedir?

Şirket içi kullanıma sunulan ERP yazılımları olduğu gibi bulut platformu üzerinden giriş sağlanarak erişilen ERP yazılımları da bulunmaktadır. Bu yazılımlara bulut erp yazılımları denilmektedir. Bu yazılıma herhangi bir yerden internet üzerinden giriş yapılabilmektedir. ERP yazılımı ile şirketin pek çok faaliyeti entegre edilerek yönetilebilmektedir. Finans ve muhasebe, insan kaynakları yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, envanter yönetimi, tedarik zinciri yönetimi ve proje yönetimi yazılım ile gerçekleştirilen faaliyetlerden bazılarıdır. Bulut ERP yazılımı ile şirketin bu gibi faaliyetlerine güncel veriler ile erişebilmek mümkün olmaktadır.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar