LPG Markaları Denince Akla Gelen Firma BRC Türkiye

LPG Markaları Denince Akla Gelen Firma BRC Türkiye

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Enerji kaynaklarının çeşitli alanlarda kullanımının artması ile beraber sektördeki enerji ile ilgili pek çok şey önem kazanmaya başlamıştır. Özellikle günümüzde benzin fiyatlarındaki artış alternatif enerji kaynaklarının önemini artırmıştır. Araç sahipleri, benzin yerine LPG tüketimine yönelmiştir. Bu yönelim nedeniyle benzinli sisteme sahip olan araç sahipleri de LPG dönüşüm ve LPG montaj işlemleri yaptırmaya başlamıştır.

LPG sistemlerindeki dönüşümlerin belirli standartlarda ve kaliteyi koruyarak yapılması önemlidir. Bu sistem dönüşümleri yapılırken aracın orijinal yapısı ve parçaları korunmalıdır. BRC, uzun yıllardır LPG ve CNG sistemleri üzerinde çalışan çok deneyimli bir firmadır. Yaptıkları işler ve gelişmiş teknolojileri ile sektörün öncülerinden biridir. BRC Türkiye, markanın onlarca bayiliğinden biri olarak Türkiye’de marka adına başarılı işlere imza atmaya devam etmektedir.

BRC, çeşitli dünya markaları ile iş birliği içerisinde otogaz sistemleri üzerinde başarı ile çalışmaya devam etmektedir.

LPG Markaları

Araçlar tarafından salınan çeşitli gazların dünyaya verdiği zarar ve benzin fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle son yıllarda araçlarında LPG dönüşümleri yaptıran kişilerin sayısı artmıştır. Bu konuda yapılan araştırmalarda duyulan bu ihtiyaç nedeniyle artış göstermiştir. En iyi LPG kit markası ve en iyi otogaz dönüşüm sistemleri kurucuları da araştırılmaktadır.

En uygun şekilde gerçekleştirilen LPG dönüşüm sistemleri, araç üzerinde herhangi bir performans kaybı oluşturmayacak ve orijinal yapısını bozmayacak şekilde gerçekleştirilmektedir. Dünyada Lpg markaları arasında BRC, sunduğu kalite ve teknoloji ile kendini kanıtlamayı başarmış bir markadır. BRC, araçlarda LPG sistemleri kurma üzerine uzmanlaşmıştır.

LPG Kit Nedir?

Araçlarda benzin yerine alternatif kaynak olarak LPG tüketilmesini sağlayan ürünlere LPG kiti denilmektedir. LPG, benzine göre daha az çevre kirliliğine sebep olan çevre dostu bir yakıttır. Benzin fiyatlarındaki artışla beraber LPG, aynı zamanda uygun fiyatı ile beraber bütçe için de daha avantajlıdır.

Dünyada onlarca farklı çeşitte araç bulunmaktadır. Araçların yapısı ve özellikleri çeşidine göre farklılık göstermektedir. Bu farklılık nedeniyle her araçta aynı LPG kitini kullanmak mümkün değildir. En uygun ve kaliteli LPG sistemini kurmak için araç yapısına en uygun kit kullanılmalıdır.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar