Kaliteli Gergi Tavan Modelleri

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Gerek ev gerekse de işyerlerinin dekorasyonunun yükselen trendi olan gergi tavan uygulamaları her geçen gün daha fazla tercih edilmektedir. Bilgisayar ortamında oluşturulan desenleri ile tek sınırın müşterilerin hayal güçleri olması bütün dekorasyon türlerine uyum sağlamasına imkan tanımaktadır.

Gergi Tavan Nedir?

Gergi tavan hem dairesel hem de düz olarak seçilebilmektedir. Tavana uygulanacak desenlerini seçilmesinden sonra uygulamaya hazır hale gelmektedir. Farklı renk ve tasarımlara sahip olan gergi tavanlar alüminyum profillerin ısıtılması ile tavanlara uygulanabilmektedir. Müşterilerin tercihlerine bağlı olarak özel geometrik desenlerde de uygulama yapmaya izin veren bir materyale sahiptir. Hemen hemen bütün yaşam alanlarında kullanılan gergi tavanlar, dekorasyona bir anda farklılık kazandırmaktadır. Müşterilerin tercih etmeleri durumunda ise aydınlatma armatürleri olarak da kullanılmaktadırlar.

Gergi Tavan Modelleri

İnsanların yaşadıkları bütün ortamlarda kullanılabilen gergi tavan modelleri dayanıklılıkları ile ön plana çıkmaktadır. En çok kullanıldıkları alanların başında evlerin salonları, mutfakları, banyoları ve koridorları olurken, okullarda, otellerde ve iş yerlerinde de sıklıkla tercih edilmektedir. Birbirinden farklı desenleri ile ön plana çıkan gergi tavan modelleri kullanıldıkları bütün alanlarda öne çıkmaktadır.

Gergi tavanların kullanıldıkları alanlara özel olarak üretilmesi sayesinde de müşterilere seçme özgürlüğü sağlamaktadır. Gergi tavan modellerinde kullanılan malzemelerin uzun ömürlü olmaları sayesinde de uzun süre yıpranmadan kullanılma imkanı sunmaktadır. Gergi tavan modellerinden birisi ile bulunduğunuz ortamın dekorasyonunu değiştirmek isterseniz çok çeşitli modeller ve desenler içerisinde seçim yapmanın uygulamasından çok daha uzun zaman alacağını bilmelisiniz.

Son yıllarda özellikle şirketler tarafından sıklıkla gergi tavan modellerinin tercih edilmesinin sebebi ise şirket logolarını iş yerlerinde şık bir şekilde kullanma imkanı sunmasıdır.

Gergi Tavanların Sahip Olduğu Özellikler

Gergi tavanların hemen hemen her yerde güvenle uygulanabilmesini sağlayan en büyük özelliği neme karşı dayanıklı olmasıdır. Bu sebeple de yüksek nemin bulunduğu banyo ve mutfaklarda da sıklıkla tercih edilmektedir.

Gergi tavanların bir diğer özelliği ise hafif malzemelerden üretilmiş olmalarıdır. Bu özellikleri sayesinde de tavanda düşmelere sebep olmazlar.

Herhangi bir çatlama ya da yıpranma yaşamayan gergi tavan modelleri aynı zamanda kolay temizleme özelliğini de barındırmaktadır.

3D Gergi Tavan Modelleri

Son dönemlerde gergi tavan modelleri içerisinde en çok tercih edilen modellerinin başında 3D gergi modelleri yer almaktadır. Sundukları gerçekçi görünmesi ile ortamın dekorasyonunu en üst seviyelere taşıyan 3D gergi tavan modelleri kullanılan desenlerine göre ortamları daha canlı ya da daha büyük göstermektedir. Örneğin salonlarda kullanılan okyanus modelleri ortamın daha sıcak olmasını sağlarken, dar koridorlarda kullanılan piramitler koridorların daha geniş görünmesine yardımcı olmaktadır.

Gergi Tavan Fiyatları

Sizler de gerek iş yerlerinizde ki gerekse de evlerinizde ortamları bir anda değiştirmek için gergi tavan modellerinden birini tercih edecekseniz doğal olarak gergi tavan fiyatları merak ediyor olmalısınız. Gergi tavan modellerinin fiyatlarını etkileyen birçok etken bulunmaktadır. Bunların içerisinde öncelikle kullanılan desen teknikleri bulunurken, diğer bir etmen ise uygulama yapılan alanların genişlikleri olmaktadır.

Gergi tavan fiyatları ile endişelerinizi gidermek için ürün kataloglarına göz atabilir veya gergi tavan uzmanlarından yardım alabilirsiniz. Gergi tavan fiyatları ne olursa olsun yaşadığınız veya çalıştığınız ortama yapacakları katkı her zaman daha değerli olacaktır. Sizler de kısa bir süre içerisinde dekorasyonlarınızda büyük farklar yaratmak istiyorsanız vakit kaybetmeden bizlerle iletişime geçerek sizin ve düşündüğünüz mekan için en uygun gergi tavan modellerimizden birini seçmelisiniz.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar