Edition Medical: Cilt Bakım Yatağı ve Podoloji Cihazları

Edition Medical: Cilt Bakım Yatağı ve Podoloji Cihazları

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Estetik ve hoş görünme isteği her geçen yıl artmaktadır. Pek çok kişi ciltlerine uyguladıkları çeşitli yöntemler ile görünümlerini korumaya çalışmaktadır. Sağlığı ve görünümü koruma amacıyla bireysel olarak bir takım uygulamalar yapılabildiği gibi güzellik salonlarında ve hastanelerde bu işlemler gerçekleştirilebilmektedir. Bu kliniklerde uzman güzellik uzmanları ve hekimler tarafından çeşitli cilt bakım hizmetleri sunulmaktadır.

Cilt bakım hizmetlerinde çeşitli ürünler cilde temas etmektedir ve hatta kimi zamanlarda bazı ürünlerin tüketilmesi gerekebilmektedir. Bu nedenle cilt bakım hizmetlerini doğru kişilerden almak oldukça önemli olmaktadır. Edition Medical, 1998’den beri estetik, kozmetik ve spa-wellness alanlarında sektörde en güvenilir ve etkili hizmetleri sunmak adına çalışmaktadır. Firma, gelişen teknoloji ile hizmetlerini en iyisi olacak şekilde revize ederek yoluna devam etmektedir.

Cilt Bakım Yatağı

Cilt bakım işlemleri sırasında kullanılan ürünler kadar cihazlar da belli bir öneme sahiptir. Bu nedenle cilt bakımı sırasında uygun ve profesyonel cihazların kullanılması gerekmektedir. Kalite standartlarını karşılamayan cihazların kullanılması durumunda bakım seanslarından istenilen verim alınamayacaktır.

Cilt bakım yatağı, salonlarda yapılan bakım işlemlerinin önemli bir parçasıdır. Profesyonel cilt bakım hizmetlerinin verildiği her bir kurumda bakım işlemleri bu yataklar üzerinde gerçekleştirilmektedir. Çeşitli koşullar için en uygun bakım yatağı kullanılmasına da dikkat edilmektedir.

Edition Medical, sektördeki derin bilgisiyle ve gelişen teknoloji ile beraber her türlü bakım cihazlarının üretimini gerçekleştirmektedir. Çeşitli cilt bakım yatağı üretimi ve satışı da firma tarafından yapılmaktadır.

Podoloji Cihazları

Ayak sağlığı ve bakımı alanlarında kullanılan cihazlara podoloji cihazları denilmektedir. Bu cihazlar, her türlü cilt hastalığının erken teşhisinde ve tedavi sürecinde kullanılmaktadır. Her hastalık gibi ayak hastalıklarının da erken teşhis edilmesi rahatsızlıkların minimalize edilerek tedavinin daha kısa sürede gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Podoloji cihazları ile ciltteki ölü deriler ve tırnaklar temizlenerek hastalıkların tedavisi gerçekleştirilmektedir. Ayrıca cihaz kullanımı ile sağlıklı ciltlerin de korunması sağlanmaktadır. Sağlıklı ciltlere uygulanan tedavi ile cilt sağlığı artırılarak çeşitli hastalık durumlarına karşı koruma sağlamak mümkün olmaktadır. Bu cihazlar hem önlem olarak hem de tedavi yöntemi olarak ayak bakımlarında kullanılmaktadır.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar