CRC Kurumsal Catering Firması

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Tanınmış bir catering ve toplu yemek şirketi olan CRC Kurumsal firmamız personellere, öğrencilere ve diğer kişilere teknolojik yemek ekipmanları ile kaliteli yiyecek ve içecek menüleri hazırlamaktadır. Bunun yanı sıra çeşitli fuar ve organizasyonlarınız için uzman kadromuz ile hem yaratıcı sunumlarımız hem de misafirlerinizin yemek kültürüne uygun yemeklerimizle yanınızdayız. CRC Kurumsal toplu yemek firması mükemmeliyetçiliğe ve dürüst hizmete sadık kalarak Türkiye’nin catering firmaları arasında lider konumda olmayı başarmıştır.

CRC Kurumsal Etkinlik ve Fuar Organizasyonu Catering Hizmeti

CRC Kurumsal catering firmamız bireylerin ve şirketlerin açılış organizasyonu, davet hizmetleri, fuar ve ikram hizmetleri, basın toplantısı organizasyonu, gala organizasyonu, kokteyl organizasyonu, kongre, seminer, piknik organizasyonu gibi daha birçok etkinlik ve organizasyonda pratik çözümler üreterek tecrübeli şefleri ve mutfak ekibiyle profesyonel catering hizmeti sunmaktadır. Kurumsal ve kişiye özel organizasyonlarımız şu şekildedir:

Açılış Organizasyonu

CRC Kurumsal ister şehir içi ister şehir dışı tüm organizasyonlar için her türlü ikram hizmeti sağlamaktadır.

Ürün Lansman Organizasyonu

Ürün lansmanı, bir işletmenin yeni bir ürünü piyasaya sürmeye ve bu ürünü genel olarak satın alınabilir hale getirmeye yönelik planlı ve koordineli çabasını ifade eder. Bir ürün lansmanı, bir kuruluş için birçok amaca hizmet eder; müşterilere yeni ürünü satın alma şansı vermek bunlardan yalnızca biridir. CRC Kurumsal farklı konseptteki menüleri ile lansmana uygun menüler sunmaktadır.

Davet Hizmetleri ve Fuar Organizasyonu

CRC Kurumsal yemek firması olarak ulusal ve uluslararası davetlerde ve fuar organizasyonlarında gün boyu yiyecek ve içecek ikramı yapmaktadır.

Yukarıda adı geçen hizmetlere ek olarak verdiğimiz diğer catering hizmetlerimiz şöyledir:

  • Basın Toplantısı Organizasyonu
  • Gala Organizasyonu
  • Brunch Organizasyonu
  • Kokteyl Organizasyonu
  • Happy Hour
  • Cafe Break
  • Lunch Box
  • Yılbaşı Partisi
  • Düğün, Nişan ve Kına Organizasyonu
  • Mevlut, Mezuniyet ve İftar Yemekleri
  • Doğum Günü Partileri ve Ev Davetleri

CRC Kurumsal Ortak Satın Alma Hizmeti Nedir?

CRC Kurumsal Türkiye’nin dört bir yanına sektör fark etmeksizin farklı firmaların katılımıyla gerçekleşen Ortak Satın Alma ilkeleri çerçevesinde toplu satın almanın gücü ve iradesi ile bütün firmaların maliyet avantajını sağlarken kar elde etmelerini sağlayan kurumsal bir firmadır. Ortak Satın Alma hareketi ile ulaşılması gereken hedefler arasında müşteri ve tedarikçilerin bir arada ticari ilişkilerde bulunabileceği ayrıca birbirlerinin müşterisi ve tedarikçisi olabilecekleri uygun bir ortam sağlamaktır. CRC Kurumsal firmamız bu düşüncelerden hareketle küçük ve büyük işletmelerin satın almalarında eşitliği sağlamayı amaçlamaktadır. CRC Kurumsal olarak Ortak Satın Alma sistemi kapsamında anlaşmalı olduğu firmalara İçme Suyu ve Akaryakıt hizmeti sunmaktadır.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar