Cepokul: Tüm Dersler Test Çöz

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

2. Sınıftan 12. sınıfa tüm sınıf seviyelerinde testler, ders notları ve konu anlatımı videoları bulunan Cepokul uygulamasını indirerek yazılılara, lgs, tyt ve ayt sınavlarına hazırlanabilirsiniz. Ayrıca doğru cevapladığınız sorulardan puan kazanarak liderlik yarışına katılabilir ve eğlenerek ders çalışabilirsiniz. Cepokul Uygulamasını android cep telefonu ya da tabletinize, aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz indirebilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tumsiniflar_testler.konuanlatimi

Sınava girecek her öğrencinin farklı soru tiplerini görebilmek için test çözmesi şarttır. Konuyu anladıktan sonra soru çözmek, öğrenilen bilgileri pekiştirir. Günümüzde kitap maliyetleri oldukça artmış durumdadır.

Bir lise öğrencisinin sınava iyi bir şekilde hazırlanabilmesi için konu anlatımı olan kitapların yanında onlarca test kitabı bitirmesi gerekmektedir. Bu ise hem aileye hem de öğrenciye maddi olarak yük olmaktadır. İşte bu yükü hafifletebilmek adına kurulmuş olan CepOkul uygulaması gün geçtikçe gelişerek yoluna devam etmektedir.

CepOkul Nedir?

CepOkul her sınıf seviyesinde tüm derslerin konu anlatımlarını, ders notlarını ve testlerini içeren ücretsiz bir online eğitim uygulamasıdır. Matematik, Edebiyat, Fizik, Kimya, Biyoloji, Coğrafya, Felsefe, Tarih ve Din Kültürü, Türkçe, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İnkılap Tarihi, İngilizce, Hayat Bilgisi derslerinin konu anlatım videoları, ders notları ve online test soruları içerir. Her kesimden öğrenciye ulaşmak isteyen bu oluşum, kalıcı olmak ve öğrencilere faydalı olabilmek istiyor.

Her Yaştan Öğrenci Bu Uygulamadan Yararlanabiliyor

CepOkul uygulamasının test çöz adı altında faaliyet gösteren diğer çoğu oluşumdan farkı, ücretsiz olmasıdır. Böylelikle hiçbir ücret ödemeden tüm dersler hakkında konu anlatımı videolarını izleyebilir, ders notlarını inceleyebilir ve online olarak test çözebilirsiniz.

Her sınıftan ve her yaştan öğrenci okula yardımcı olarak bu uygulamayı kullanabilmektedir. Farklı kaynaklardan sorular çözmek her çeşit sorudan haberdar olmak demektir. Bu da sınava çok yönlü hazırlanmayı sağlar. Ayrıca kağıt kalem kullanarak soru çözmek istemeyen çocuklar için eğlenceli bir seçenektir. Uygulama dışında cepokul.com internet sitesini takip ederek konu anlatımları ve online testlere de ulaşabilirsiniz.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar