Ankara Özel Yurtlar

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Üniversite okuyan öğrenciler için en önemli konulardan birisi olan barınma konusu birçok yurt bünyesinde yerine getiriliyor. Bu nedenle Ankara sınırları içerisinde öğrenciler için uygun yurtları listeleyen bir sistem olan enuygunyurtlar.com sitesi sayesinde öğrenciler kendilerine en uygun yurtları bulabiliyor. Site sadece Ankara ile sınırlı kalmayıp ülke genelinde üniversite ve özel okulların olduğu her yer için en uygun yurtların bulunması için hizmet sunuyor. Ankara’da okuyan öğrenciler için Ankara özel yurtlar ile ilgili detaylı arama yapılarak Ankara’da bulunan özle yurtlar tek bir sayfada ilgililerin bilgisine sunuluyor. Kız ve erkek öğrenciler için ayrı ayrı tasarlanmış yurtlar olmasından dolayı site içerisinde Ankara özel erkek öğrenci yurtları olarak aratıldığında sadece erkek öğrencilere tahsis edilen yurtların listelerini görmek mümkün. Aynı şekilde sitede Ankara özel kız öğrenci yurtları olarak arama yapıldığında sadece kız öğrenciler için belirlenen yurtları görebilmek mümkün oluyor.

Tüm Yurtların Özellikleri Tek Tıklama ile Karşınızda

Siteye giriş yapıldığında tüm bölgeleri içeren yurt bilgileri yer alıyor. Özellikle üniversite ve özel okulların sayıca fazla olduğu yerlerde yurt alternatifleri daha fazla olduğundan bu bölgeler için ayrı ayrı kategori oluşturulmuş durumda. İstanbul, Ankara ve İzmir için başlı başına bir kategori oluşturularak bu şehirlerde bulunan öğrenci yurtları tek bir kategori altında listeleniyor. Siteye giriş yapan ve kendilerine uygun yurt arayışında olan öğrenci ve aileleri sitede yer alan yurtların üzerine tıklayarak yurtlar ile ilgili detaylı bilgiler elde ediyorlar.

Detaylı Arama İmkanı

Site ana sayfasının en üst kısmında arama bölümü bulunarak bu bölüme üniversite ya da şehir ismi yazılarak ilgili yurtları bulmak çok kolay. Bu arama ile birlikte ekrana gelen yurtların fiziksel özellikleri incelenerek yurtlar konusunda karar verilebiliyor.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar