Şıklığınızı Tamamlayan Zarif Ve Göz Alıcı Pırlantalar

Şıklığınızı Tamamlayan Zarif Ve Göz Alıcı Pırlantalar

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Takılarda pırlanta elmasın yüzlerce ya da binlerce yıllık yolculuğunda aldığı son şekildir. Bu yüzden oldukça kıymetlidir. Elması elmas yapan yıllardır. Bu nedenle erkeklerin kadınlara aldığı pırlanta çok özeldir, maddi değerinin yanında içerdiği anlam bakımından da oldukça önemlidir. Elmasın maddi değeri karat denilen bir ölçü ile belirlenir. Karat değeri arttıkça maddi olarak bedeli ve taş olarak değeri de artar.

Zarafet, tutku ve Aşkın Sembolü

5 taş pırlanta modellerinde yüksek taşlar ya da birbirine yaslanmış taşların yanı sıra tırnaklarının belirgin olduğu beş taşlı yüzükler vardır. Tırnak yüzüklerde taşları yüzüğün üzerinde tutan kancaya benzeyen zarif ayrıntılardır. Beş taşlarda genellikle dört tırnak bulunur ancak bu tırnakların birbiri ile bağlantılı olduğunu söylemek gerekir. Bir tırnağın iki taşı aynı anda tutması gibi tasarımlar vardır. Yüzüklerde 0.25 karat ile 2.00 karat arasında ürünleri bulmak mümkündür.

3 yıl boyunca garantisi olan bu ürünleri siteye üye olmadan almak mümkündür. Siparişlerin alt bir alışveriş limiti olmadan müşteriye tamamen ücretsiz bir şekilde gönderimi yapılmaktadır. Firmanın üretici olması nedeni ile farklı bir aracı ile pazarlanması dolayısı ile üzerine farklı bir fiyat eklemesi yapılma işlemi söz konusu olmaz. Bu durum maliyete yansır ve müşterilerin çok daha uygun bir fiyata pırlanta sahibi olmaları anlamına gelir.

Tek Taşın Şık Ve Asil Duruşu

            Tek taş pırlanta yüzük fiyatları karat derecelerine göre belirlenir. 0.50 karata kadar tek taş pırlanta yüzük bulmak mümkündür. Fiyatları da 0.10 karattan başlayarak 0.50 karata kadar artarak devam eder. Ürünlerin tamamında olduğu gibi tek taş yüzüklerde de garanti vardır ve süre 3 yıldır. Alıcı eğer ürünü kişiselleştirmek ister ise yüzüğün iç kısmına isim ya da tarih de yazdırabilir. Ürünler özel kutularında gönderildiği için ambalaj konusunda her müşterinin memnun olacağı tarzda bir gönderim yapılır. Kullanım esnasında ürünlerin bakımı gerektiğinde platform ürünün bakımını yapar.

Tamir gereken durumlarda da bu durum geçerlidir. Ödeme anlamında yasal mevzuat gereği sadece 4 taksit imkanı vardır ve bu çerçevede ürünlerin 4 taksite kadar bölünerek ödeme yapılması mümkündür.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar