Özel Okul ve Üniversite Platformu Neredeoku.com Açıldı


Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Türkiye’de özel eğitim sektörünün gelişmesiyle birlikte velilerin ve öğrencilerin kendilerine uygun okul bulma süresi de uzamaya başladı. Artan özel eğitim kurumu sayısıyla birlikte fiyatların da artış trendine girmesi doğru okulu bulma sürecini daha da meşakatli hale getirdi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın sağladığı özel okul teşvikiyle birlikte iyi zorlaşan sürecin önünü açabilmek için Neredeoku.com sitesi çare oluyor.

Anaokul ile başlayan eğitim sürecinden ilkokul, ortaokul, lise ile devam eden ve üniversiteyle lisans eğitimi sonlandıran sürecin tamamında hizmet veren Neredeoku.com bütün eğitim hayatını baz alan ilk platform olma özelliği taşıyor. Özel okul fiyatları ve özel üniversite fiyatlarını da içinde barındıran sitede bütün illerdeki bütün okullar bulunmaktadır. Türkiye’deki bütün eğitim kurumalarını listeleyerek kullanıcılarına seçim alternatifi sunmanın yanı sıra, gelişmiş arama ve filtre özellikleriyle birlikte kullanıcı için doğru okulu hızlıca bulabilecek özellikleri de listeliyor.

Türk mühendisleri tarafından üretilen, tamamen yerli ve milli internet site özelliğindeki Neredeoku.com sayfasına girerek siz de kendiniz için en doğru eğitim alternatiflerini listeleyebilirsiniz.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar