Blogunuzu Korumak için Ücretsiz SEO Araçları Güncellendi

Blogunuzu Korumak için Ücretsiz SEO Araçları Güncellendi

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Blogunuzun size bir miktar gelir getirmesini istiyorsanız, onu güncel ve kaliteli tuttuğunuzdan emin olmalısınız. Eski ve güncel olmayan içeriğe sahip blogların dijital pazarda bir geleceği yoktur ve bu nedenle blogunuzu düzenli olarak koruyarak güncel ve canlı tuttuğunuzdan emin olmalısınız. Blogları korumak geçmişteki gibi değildi, ancak bugün blogunuzu güncellemenize ve optimize etmenize yardımcı olabilecek tonlarca çevrimiçi aracınız var. Bu yazıda, web blogunuzu bir profesyonel gibi geliştirmenize yardımcı olabilecek, searchenginereports.net’in ünlü ücretsiz seo araçlarından bazılarını listeleyeceğiz!

Blogunuzu güncel tutmak için ücretsiz SEO Araçları!

Düzinelerce ücretsiz yardımcı programdan bir blog yazarı için en yararlı olanları listeledik.

1. İntihal Tespit Programı

SearchEngineReports.net tarafından hazırlanan İntihal programı, blog yazarlarının ve içerik yazarlarının popüler tercihlerinden biridir. Kendi oluşturduğunuz içeriğin intihal için kontrol edilmesi gerekir çünkü blog yazarlığında en üst sıralara çıkmak istiyorsanız tek bir intihal yüzdesini göze alamazsınız. Blogunuzu güncellerken, gönderdiğiniz içeriğin tekrarlama sorunu olmadığından emin olmak için çevrimiçi bir intihal programı kullanmanız önemlidir. Ücretsiz intihal tespit programı, birinin web blogunuzdan hırsızlık yapıp yapmadığını öğrenmenize de yardımcı olabilir. Bu, profesyonel blogcular tarafından kullanılan önemli bir intihal aracıdır.

2. Dilbilgisi Denetleyicisi

Dilbilgisi denetleyicisi, searchenginereports.net’in çalışmanızı insan hataları ve hataları için taramanıza yardımcı olabilecek başka bir çevrimiçi aracıdır. Bir blog için içerik oluştururken kesinlikle gayri resmi olmanıza izin verilir, ancak profesyonellikten uzak olamazsınız. Çalışmanızı blogda yayınlamadan önce dilbilgisi hatalarına karşı kontrol etmeniz önemlidir. Blog içeriği basit bir dille yazılmalı ve hatasız olmalıdır.

3. PDF’den Word’e Dönüştürücü

Bir blogcu olarak, gelecekte yazmak için kesinlikle tonlarca araştırma çalışması ve fikriniz olacaktır. Çoğu blogcu, kilitlenip güvenli hale getirilebildiği için verilerini PDF biçiminde kaydetmeyi sever. Şimdi bloglarınızda kullanmak istediğiniz bazı fikirleriniz, araştırma çalışmalarınız ve cihazınızda kayıtlı metin içeriğiniz varsa, bunu bunun yardımıyla kolayca yapabilirsiniz pdf word dönüştürücü. Bu ücretsiz PDF’den kelimeye dönüştürücü, PDF dosyalarınızı Word’e dönüştürür ve böylece eski içeriğinizi güncellemek veya yeni bir tane oluşturmak için kolayca kullanabilirsiniz.

4. Anahtar kelime bulucu

Bloglarda sizi daha üst sıralara taşımak için anahtar kelimeler önemli bir rol oynar. Anahtar kelimeler, kullanıcılar tarafından web’de bir şey bulduklarında veya belirli sorunlara yanıt almak istediklerinde kullandıkları arama sorgularıdır. Bu anahtar kelimeler, tüm trafiği içeriğinize çekmek için blog içeriğinde kolayca kullanılabilir. Anahtar kelime bulma aracı, blog konunuzla en alakalı anahtar kelimeler hakkında bilgi almanıza yardımcı olabilir. Blogunuzu güncellemek istiyorsanız, anahtar kelimelerinizi okuyucuların arama amacına göre güncellemelisiniz!

5. Makale döndürücü

Blogunuzu güncellerken makale döndürme aracını kullanabilirsiniz. searchenginereports.net’in makale döndürücüsü, orijinal içeriğinizin birden çok benzersiz sürümünü oluşturmanıza yardımcı olabilir. Bu ücretsiz makale yeniden yazarının kullanımı kolaydır, bu programı https://searchenginereports.net/article-rewriter adresinde kullanabilirsiniz, bu iki ana nedenden dolayı blogcular için en iyisidir. İlk neden, bu açıklama aracının intihal içermeyen çıktılar oluşturması ve ikincisi, bu makale döndürme aracı tarafından oluşturulan içeriğin iyi kalitede olmasıdır. Blog yazarken, en çok trafik aldığınız içeriğe göz kulak olmalısınız. Daha fazla trafik çekmek için bu içeriği kolayca döndürebilir ve birkaç sürümünü oluşturabilirsiniz.

6. Kelime sayacı

Adından da anlaşılacağı gibi kelime sayacı, bir blogda yazdığınız kelimeleri takip etmenize yardımcı olabilecek bir araçtır. Bu kelime sayacı, trafiğin beklentilerine göre içeriğin uzunluğunu azaltmanıza veya artırmanıza yardımcı olur. Kelime sayacı, her türlü cihazda kullanılabilen ücretsiz ve kullanımı kolay bir araçtır.

7. Görsel arama

Bloglar görseller olmadan eksik kalır. Blogunuzu güncellemek istiyorsanız, ona alakalı ve kullanılabilir görseller eklediğinizden emin olmalısınız. Bu sitenin tersine görsel arama aracını kullanarak, blog içeriğiyle alakalı telifsiz görselleri kolayca alabilirsiniz. Araca hedef anahtar kelimeyi girmeniz yeterlidir ve bu size arama sorgusu ile ilgili görseller sağlayacaktır.

8. Sayfa Hızı Denetleyicisi

Bu sitenin sayfa hızı denetleyicisi de blog yazarlığında kullanılan önemli bir araçtır. Yüklenmesi üç saniyeden uzun süren blog içeriği veya web sayfası, genel trafik tarafından reddedilir. Sayfa yükleme hızınızın iyi optimize edildiğinden emin olmanız önerilir. Bu araç, mevcut yükleme hızını bulmanıza yardımcı olacak ve ayrıca gerekirse optimize etmenize yardımcı olacaktır.

Bu harika ücretsiz seo araçlarını kullanarak blogunuzu kolayca optimize edebilir ve güncelleyebilirsiniz



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar