Açık Parfüm Bayilik İçin Royal Platinum

Açık Parfüm Bayilik İçin Royal Platinum

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

2014 yılında yerli sermaye ile kurulan Royal Platinum, kadın ve erkek açık parfüm satışı gerçekleştirmektedir. Farklı notalarda pek çok kokuyu bünyesinde barındıran firma kendi üretimiyle elde ettiği kokuları değişik notalarda ve yüksek kalıcılık ile sizlere sunmaktadır. 50 ml şişelerde satışa sunulan parfümler farklı kodlarla isimlendirilmektedir. Parfümlerin yanı sıra oda kokusu, oda spreyi, kolonya ve araç kokusu da bulabileceğiniz marka 300 farklı kokuyu sizlerle buluşturmaktadır.

Royal Platinum farkıyla satın alacağınız parfümler sağlık bakanlığınca onaylanmış,  gerekli alerjen testleri yapılmıştır. EDP formunda kullanıma sunulan parfümler kalıcı olması için farklı işlemlerden geçirilmektedir. Oda kokuları ferahlığı sağlayan beyaz sabun, kiraz çiçeği, çiçek, gül bahçesi, lavanta, mango, okyanus esintisi, sandal ağacı gibi pek çok esanstan elde edilmektedir. Mağazalardan ve web sitesinden kolayca erişebileceğiniz oda kokuları sizleri farklı mekanlara götürürken ortamın her daim ferah kalmasını sağlamaktadır. İsteğinize uygun farklı oda kokuları ve parfümleri bir arada bulabileceğiniz Royal Platinum mağazalarından güvenle alışveriş yapabilir,  farklı kokuları deneyimleyebilirsiniz.

Royal Platinum Bayilik

Royal pilatinum, ekibiyle kendini sürekli geliştiriyor, yenilikleri takip ederek üretimi daha da arttırmayı hedefliyor. Yerli sermaye ile hizmet veren firma, kokuların kalıcılığı konusunda pek çok çalışma yaparak sektörde farkını ortaya koymayı amaçlıyor. Açık parfüm bayilik dağıtımı ile tüm piyasaya yayılmayı amaçlayan firma kalitenin tek adresi olmak için satış dağıtım ağını genişletiyor.

Firma bünyesinde yer alan tüm ürünler farklı konseptte mağazalarda sizlere sunulmaktadır. Bayilik başvurusundan sonra sizlerin satış için belirttiği konsept taleplerine göre mağaza dizaynı yapılmakta ve satışa hazır hale getirmektedir. Günümüz dünyasında önemli bir sektör haline gelen açık parfüm satışında önemli bir konuma ulaşmayı amaçlayan firma, franchasing ile iş ortaklarına karlı bir yatırım olanağı sunmakta ve birlikte büyümeyi teklif etmektedir. Markanın değer kaybetmemesi adına satış için gerekli tüm unsurlar marka konseptine uygun hazırlanmaktadır. Bu sayede iş ortaklarının maliyet, tasarım gibi detayları düşünmeksizin müşteri portföyü oluşturmaya odaklanması ve marka değerini yükseltmek adına çalışmaya başlaması amaçlanmaktadır.

Royal Platinum Bayilik Başvuru

Sizler de Royal Pilatinum ailesine dahil olmak, karlı bir iş ortaklığı anlaşması yaparak birbirinden farklı kokuları müşterilerinizle buluşturmak istiyorsanız bayilik başvuru formunu doldurabilir, merak ettiğiniz konular hakkında iletişim kanallarından firmaya ulaşabilirsiniz.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar