Yeni Sezon Dizilerinin Fragmanlarını İzleyin


Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Fragman izle dediğimizde aklımıza gelen ilk sitelerden biri olan Fragman-Tv.com yaklaşık on yıldır bu sektörde dizilerin yeni bölüm fragmanlarını sevenleriyle buluşturuyor. 2019-2020 sezonunda televizyonda bir çok yeni dizi ekranlara gelecek. Yeni sezonda ekranlara gelecek olan bazı dizi tanıtımları Fragman Tv sitemizde de yer almıştır. Yeni Bölüm Fragmanları yayınlanan bazı belli başlı diziler şu şekilde yer almaktadır; Kurşun, Mucize Doktor, Çocuk, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Sefirin Kızı, Şampiyon.

Fragman izleme olarak google aramalarında üst sıralarda yer alan sitemizde bir çok yerli ve yabancı filmlerinde fragmanlarına yer verilmektedir. Sitemizde televizyon ekranlarında yer alan tüm dizilerin detaylı oyuncu kadrosu, yönetmen, yapımcı ve senarist bilgilerine de yer verilmektedir. Geçtiğimiz sezon final yaparak ekranlara veda eden Trt 1’in çarşamba günleri reyting mücadelesinde birinciliği hiç bırakmayan dizisi Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi olarak ekranlara gelecek olan Diriliş Osman dizisi ise en çok beklenen dizi olarak kayıtlara geçecektir. Merakla beklenen yeni dizi Diriliş Osman çok yakında Atv’de ekranlara gelecek. Diğer yandan ise Engin Altan Düzyatan’ın yeni sezondan ekranlara gelecek olan Kurşun dizisinin de nasıl bir reyting alacağı çok fazla merak edilenler arasında yerini aldı. Diriliş dizisinde aldığı büyük başarıyı devam ettirip ettiremeyeceği merak ediliyor. Ayrıca herkes tarafından büyük bir beğeni ile izlenen yeni dizi Mucize Doktor’un aldığı reytingler dudak uçuklatır cinsten.

Dizi Fragmanlarını eksiksiz Hd kalitede izleyebileceğiniz Fragman sitemizin Google Play ve Apps Store’de de uygulaması yer almaktadır. Verdiğimiz hizmetten hiç bir beklentimizin olmadığı gibi bir çok popüler dizinin yeni fragmanları çıktığında uygulamalarımız sayesinde sevenlerine bildirimler gönderiyoruz. Fragman sitemizin uygulamasını telefonlarınıza yükleyerek Fragman zevkinize zevk katabilirsiniz.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar