Lohusalık Süresince Anne Adaylarının İhtiyaçlarına Bir Göz Atalım

Lohusalık Süresince Anne Adaylarının İhtiyaçlarına Bir Göz Atalım

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Anne olmak ve gebelik sürecini yaşamak hemen her kadının en büyük hayalleri arasında yer almaktadır. Heyecan, korku ve mutluluğun bir arada yaşandığı gebelik süresi acısı ve tatlısı ile yaklaşık 9 ay 10 gün sürmektedir. 9 ay 10 günlük sürenin sonuna gelindiğinde anne adaylarında çok daha farklı bir heyecan ve sevinç duygusu ortaya çıkar. Bebeğini sabırsızlıkla kucağına almak isteyen anne, doğuma hazırlanırken bazı ihtiyaçlarını da hazırlamaya başlar. Bu hazırlıkların başında minik bebeğe alınan yeni kıyafetler ve eşyalar gelir. Bebek arabası, emzik, biberon gibi ihtiyaçların alınması anne ve baba adayların bambaşka bir heyecan oluşmasına neden olur. Ancak doğumdan sonraki lohusalık döneminde bebek kadar annenin de bir takım şeylere ihtiyacı vardır. Bu ihtiyaçların en temeli ise lohusa pijaması ya da lohusa geceliğidir.

Lohusa Pijaması ve Lohusa Geceliği

9 aydır beklenen bebeğin gelmesi hem de anne de hem babada hem de diğer aile yakınlarında heyecana ve unutkanlığa yol açabilir. Bu sürede lohusalık dönemine giren annenin ihtiyaçlarını unutmamakta fayda vardır. Lohusalık dönemindeki bir annenin en temel ihtiyacı bir lohusa pijaması ya da lohusa geceliğidir. Hem hastane de hem de evde gündelik kıyafetler ile ya da normal pijamalar ile dolaşmak lohusalık dönemi için pek uygun değildir.  Hastaneye ya da eve ziyarete gelen kişilere pijamalar ile şık görünmek için lohusa geceliği ya da lohusa pijamasını rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem bebeğinizle çok rahat bir şekilde ilgilenebilir hem de gelen misafirlerinize bakımlı ve şık görünebilirsiniz. Peki, lohusa pijaması ihtiyaçlarınızı karşılarken nelere dikkat etmelisiniz?

Lohusa Pijaması ve Lohusa Geceliği Seçimi

Lohusa pijaması ya da lohusa geceliği seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta pijama ya da geceliğin rahat ve kullanışlı olmasıdır. Annenin vücudunu sıkmaması ve pamuklu bir kumaşa sahip olması gereken bu lohusa pijaması ve lohusa geceliğini annenin zevklerine göre seçmesinde fayda vardır. Böylelikle kişi beğendiği gecelik ve pijamayı gönül rahatlığı ile giyebilir.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar