Dijital Baskı Hizmeti

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Boran Reklam firması olarak 20 yılı aşkın süredir gelişen ve değişen son teknolojilere ayak uydurarak dijital dünyaya uygun dijital baskı hizmeti vermekteyiz. Modern dijital baskı makinemiz ile tüm iç ve dış mekan baskı işlemlerinizde kaliteli işçilik sunmaktayız. Sektördeki deneyimlerimize dayanarak müşteri odaklı vizyonumuzdan asla taviz vermeden yurt içi ve uluslararası dijital baskı normlarını takip etmekteyiz. Bütün bu yaptığımız kapsamlı çalışmalar ve disiplinli iş gücü sayesinde dijital baskı sektörünün en önde gelen firması haline geldik.

Firmamızda folyo, vinil, one way vision, mesh gibi rulo malzemeler üzerine dijital baskı yapıldığı gibi düz materyaller üzerinde de UV baskı teknolojisi kullanarak dijital baskı yapılmaktadır. Boran Reklam firmamızın dijital baskı, lightbox ışıklı pano ve diğer hizmetleri hakkında fiyat teklifi almak için web sitemizdeki iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

A’dan Z’ye Dijital Baskı Hakkında Her Şey

Dijital Baskı Nedir?

Dijital baskı genellikle masaüstü yayıncılık ve diğer dijital kaynaklardan elde edilen küçük tirajlı işlerin geniş formatlı ve yüksek hacimli veya mürekkep püskürtmeli yazıcılar kullanılarak yazdırıldığı profesyonel baskıyı ifade eder. En çok tercih edilen dijital baskı malzemeleri folyo, one way vision, mesh ve vinil gibi kullanışlı malzemelerdir. Dijital baskı alanında geleneksel tarzda yapılan baskılarla birlikte firmamız tarafından geliştirilen UV baskı tekniği kullanılmaktadır.

Dış Mekanda Dijital Baskının Önemi Nedir?

Dijital baskı, reklam uygulamaları için oldukça önemlidir. Boran Reklam olarak bilgisayarda en iyi programlarla işlenmiş dijital olarak basılmış bir fotoğraf veya taranmış bir görüntüyü istenilen formatta üzerine metin ekleyerek ,çizim yaparak veya farklı grafik türleri ekleyerek mükemmel bir reklama dönüştürmekteyiz. Bu reklam uygulamaları dış mekan reklamlarında veya iç mekanlarda rahatlıkla uygulanabilmektedir.

Dijital Baskı Hizmetlerimiz Nelerdir?

Dijital baskı alanında profesyonel hizmetler yürüten firmamızın dijital baskı uygulamaları şu şekildedir:

Folyo baskı

Folyo baskı, ısı, basınç ve metalik kağıt (folyo) kullanılan özel bir baskı işlemidir. Bu baskı çeşitli malzemeler üzerinde farklı parlak tasarımlar ve grafikler oluşturmak için kullanılır. Folyo baskı, odak alanına inanılmaz bir görünüm kazandırır ve birçok endüstride tercih edilen baskı yöntemi haline gelmiştir.

One way vision baskı

Adından da anlaşılacağı gibi one way vision bir taraftan görüşe izin veren ve diğer taraftan aynı şeyi engelleyen vinil malzemeden yapılmış kendinden yapışkanlı bir afiş filmidir. Alışveriş merkezleri, cam cephe binaları ve kompleksler üzerinde bu baskı yöntemi kullanılmaktadır.

Vinil baskı

En basit haliyle vinil baskı görüntüleri büyük kaplamalı plastik rulolar üzerinde yeniden üretmek için büyük ve geniş formatlı mürekkep püskürtmeli baskı makinelerinin kullanımını ile yapılmaktadır. Reklam alanlarında, tabelalarda ve binaların dış cephelerinde kullanılır.

Mesh baskı

Üzerinde bulunan birçok hava deliği ile hava akışını sağladığında özellikle rüzgara dayanıklı olduğu için dış mekanlarda tercih edilir.

Boran Reklam Olarak Diğer Hizmetlerimiz Nelerdir?

Boran Reklam firması olarak profesyonel dijital baskı hizmetinin yanı sıra mağazalarda kullanılan light box ışıklı pano, mağaza duvar görselleri ve sosyal mesafe etiketleri alanlarında da hizmet vermekteyiz. Ayrıca UV baskı tekniği ile yaptığımız farklı alanlardaki baskı uygulamalarımı ve diğer açık hava uygulamalarımız da mevcuttur. Uzun yıllardır baskı ve reklam sektörünün öncü ve deneyimli firması Boran Reklam olarak tüm reklam ve dijital baskı ihtiyaçlarınızda yanınızdayız.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar