Ambalaj Makinesi Çeşitleri

Kategoriler: Tanıtım Yazıları

Günümüzde hemen her sektörde kullanılan ambalaj makineleri farklı isimlerle anılıyor. Yaptıkları işlere göre isimlendirilen makineler sayesinde birçok sektörde işler oldukça kolay bir şekilde hallediliyor. Bu makineler sayesinde birçok insanın uzun sürede yapamayacağı işler kısa sürede tamamlanıyor ve hem zamandan hem de bütçeden tasarruf sağlanmış oluyor. Birçoğumuzun dolum makineleri olarak bildiği bu makineler sayesinde şişer dolduruluyor ve etiketlenebiliyor.

Dolum makineleri en çok sıvı ürünlerin ve tanecikli ürünlerin kavanoz veya şişelere doldurulmasında kullanılıyor. Kullanıldıkları sektöre göre veya doldurdukları ürüne göre isimlendirilen makineler doldurma işleminde büyük kolaylık sağlıyor. Ambalaj makineleri olarak adlandırılan makinelere biraz daha ayrıntılı bakalım.

Kapak Kapatma Makinası Ne İşe Yarar?

Adı üstünde kapak kapatma makinası dolumu yapılan şişe, kavanoz vb. ürünlerin kapaklarının hızlı ve sıkı bir şekilde kapatılmasını sağlar. Sırasıyla üretilen ve doldurulan milyonlarca şişenin kapağının kapatılmasını sağlayan makine bu çerçevede fabrikalarda büyük bir ihtiyaca cevap veriyor.

Kapak kapatma makineleri sadece fabrikalarda kullanılmıyor. Şişeye dolum yapacak herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilecek özellikte olan makineler bu süreçte dolum yaptıkları şişelerin kapağını hafif bir baskı uygulayarak vakumluyorlar ve hava almadan kapanmasını sağlıyorlar. Bu sayede şişedeki ürünlerin ömrü daha uzun olmuş oluyor.

Etiketleme Makinesi Ne İşe Yarar?

Ambalaj makinelerinin bir diğeri etiketleme makinesi olarak biliniyor. Dolumu yapılan ve kapağı kapatılan milyonlarca şişe ürünün etiketlenmesi bu makineler sayesinde yapılıyor. Pratik kullanımı sayesinde oldukça hızlı bir şekilde şişelere hem ürünle ilgili hem de üretici firmayla ilgili bilgileri etiketleyen makine diğer makineler gibi oldukça kullanışlı. Bu sayede birçok kişi ürün hakkında bilgi sahibi oluyor.

Bütün bunlarla birlikte yukarıda belirttiğimiz bütün ambalajlama makinelerine kulp.com.tr sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Site üzerinde birçok farklı ambalaj makinesi ile farklı markaların ürünlerine de ulaşma imkânı bulursunuz. Bu sayede ne tür bir ambalaj makinesi ihtiyacınız varsa rahatlıkla araştırma yapabilir ve karşılaştırma yaparak bilgi alabilirsiniz. İletişim kanallarından bize ulaşarak online işlemler ile internet sitesi üzerinden satın alma işlemi yapabilir veya ürünleri inceleyebilirsiniz.



] }


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar